Hamburgare med cole slaw

137
1
Hamburgare med cole slaw

Hamburgare är alltid vinnare, serverade med cole slaw blir de ännu bättre ändå. Du gör din egen krämiga cole slaw på vitkål, paprikor och mini fraiche samt kryddor och lägger den på din stekta hamburgare som ett gott tillbehör.

Hamburgare med cole slaw

Ingredienser

4 portioner
400 g vitkål
2 röda paprikor
1 dl minifraiche (5% fett)
8 djupfrysta hamburgare (à 90 g)
8 hamburgerbröd
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk chilipulver

För alla

Innehåller laktos, mjölkprotein, ägg och gluten. Kontrollera innehållet i den färdiga hamburgaren.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: Byt ut mini fraichen mot 1/2 dl äkta majonnäs (för 4 port) utrörd i vatten.
Gör ägg- och glutenfri: Anpassa brödet och använd ett du tål.

Gör så här

Tips

Strimla vitkålen på matberedarens rivskiva eller med osthyvel så blir den riktigt finstrimlad.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

137

Kommentar

Lotta

2004-10-28

Vad gör detta receptet bland laxen???

Näringsvärde per portion

Energi 3080 KJ / 735 kCal
Fett 24 g
Läs mer om näringsvärden