Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Persiljefärskost med citron

Krämig färskost, fräsch färsk bladpersilja, vitlök och syrlig citronjuice blandas ihop och blir till en hissnande god röra som du kan använda som tillbehör till kyckling eller kött.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Mixa färskosten, bladpersiljan, citronjuicen och vitlöksklyftan till en krämig konsistens. Krydda med salt och peppar.
  2. Färskosten passar bra till Majskyckling med dragonsky.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl färskost
  • 1 dl bladpersilja
  • juicen av 1/2 citron
  • 1 vitlöksklyfta
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan