Majskyckling med dragonsky

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
2
Majskyckling med dragonsky

Majskyckling med dragonsky är en tilltalade och mumsig middagsrätt. Du steker kycklingen och den kokta potatisen samt sommarprimörerna. Vin, kycklingfond och grädde ingår i den härliga dragonskyn.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007

Majskyckling med dragonsky

Ingredienser

4 portioner
400 g färskpotatis
4 majskycklingfiléer
2 dl vitt vin
2 msk konc kycklingfond
1 tsk ljust muscovadosocker
1/2 dl matlagningsgrädde
1/2 dl fransk dragon
400 g sommarprimörer, t ex späda morötter, vårlök och grön sparris
olivolja till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Det var ett tag sen jag testade detta recept men vi tyckte att det var jättebra. Måste testa igen!

Eva

2008-05-28

Jag bytte ut kycklingen mot lax. Det blev underbart gott

Charlott

2007-07-12

Näringsvärde per portion

Energi1390 KJ / 330 kCal
Fett8 g

Testa liknande recept

Rimmad kyckling med dragonsås
Betyg 3.3 av 5.
40 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rostad sparris med dragonsås
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Champinjon- och sparrissallad med persilja och dragon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dijonsenapssill med primörer
Betyg 2.8 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sesamstekt sej med apelsinmorötter
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparris- och lökpaj med citron och dragon
Betyg 2.5 av 5.
33 personer har röstat
Under 60 min att tillaga