Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
En toast med grillade persikor eller nektariner som lagas med lönnsirap som ger mer karaktär än vanlig sirap. Mascarponen blandas med pressad citron som bidrar med en härlig syrlighet till persikornas sötma.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Recept och bild från boken Grilla med Niklas, Tukan förlag.
Rätten är fri från ägg.Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.Gör laktosfri: byt mascarpone till laktosfri kvarg eller cream cheese. Använd laktosfritt matfett.Gör mjölkproteinfri: byt mascarpone till mjölkfritt alternativ, t ex Alpro soya yofu naturell eller Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.
Grillad persika med sockerkaka och hallonkvarg
Tiramisu med hallon och citron
Mascarpone- och hallonfras
Polentakaka med röda bär och lönnsirap
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer