Perrellis paprikasoppa

Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
0
Perrellis paprikasoppa

Denna kryddiga och hälsosamma paprikasoppa passar perfekt att ta med sig i termos ut i skogen en skön höstdag. Ingredienser som chili och vitlök ger soppan dess karaktär. Servera soppan kall med lite yoghurt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Perrellis paprikasoppa

Ingredienser

4 portioner
4 röda paprikor
4 tomater
1 chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 vitlöksklyfta
1 gul lök
1/2 dl vinäger
1/2 dl olivolja
5 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
salt
peppar

Tillbehör

1 dl matyoghurt
bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi840 KJ / 200 kCal
Fett16 g

Testa liknande recept

Kall melonsoppa med tomat
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pastasallad med räkor, lök och ruccola
Betyg 4 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Böcklingsallad med mörkt bröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Raita med chili
Betyg 2.3 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastasallad med korv och ägg
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga