Raita med chili

Betyg 2.3 av 5.
27 personer har röstat
0
Raita med chili

Raita är en indisk smakrik röra baserad på matyoghurt med smak av spiskummin, koriander, chili och kajennpeppar. Raita passar bra till mycket, till exempel till den indiska currygrytan Bharela sabzi shaak.

Raita med chili

Ingredienser

4 portioner
3 1/2 dl matyoghurt (10 %)
1 1/2 krm kajennpeppar
1/2 tsk salt
1/3 gurka
1 msk hel eller malen spiskummin (malen behöver inte rostas)
1 dl hackad koriander (1 dl motsvarar ca 1 kruka)
ev 1 msk finhackad grön chilifrukt (t ex spansk peppar)
granatäppelkärnor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
27 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Granatäpple- och myntaswirl
Betyg 2.4 av 5.
32 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vintrig vitkålssallad med pankopanerad kolja
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Solig halloumi
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kokos- och risplättar
Betyg 3.7 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Frysta stjärnanismarinerade apelsinklyftor
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sallad med kamutvete, kyckling och krispig kål
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga