Fläskgryta med vitkål och potatis, husmanskost som ger mersmak. Grytan fyller du med brynt fläsk och rotfrukter innan kryddningen med kummin och persilja rundar av. Servera med senapscrème på ljuvlig crème fraiche och grovkornig senap.
Kontrollera noga innhellet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Liselotte
2020-10-15Mosig!! 😂
Liselotte
2020-10-15Jag kommer nog att koka potatisen vid sidan av nästa gång, den blev lite modig i grytan.
Marcus
2020-03-11Antar att den hackade persiljan skall i sist?
Redaktionen ICAse
2020-03-12Hej Marcus! Ja det stämmer, vi har nu uppdaterat receptet. Du kan vända ner persiljan i grytan innan servering eller servera den på sidan om. Hälsningar Ulrika