Pepparstekt torsk med citronsås

2
3
Pepparstekt torsk med citronsås

Lättlagad och god fisk. För detta recept på pepparstekt torsk med citronsås behöver du torsk (alternativt sej eller hoki) och till såsen använder du matlagningsyoghurt och rivet citronskal. Enkelt och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1996

Pepparstekt torsk med citronsås

Ingredienser

4 portioner
2 msk smör eller margarin
500 g torskfilé, sej eller hoki
salt
citronpeppar
rosépeppar
grönpeppar
1 - 1 1/2 msk smör eller margarin
2 dl matlagningsyoghurt
1 tsk rivet citronskal
800 g potatis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Anders

2003-07-18

Vitlök och morot finns med bland ingredienserna men det står ingenting om det i arbetsbeskrivningen. Är det meningen att man skall göra en råkostsallad? Hur i så fall?

Anders

2003-07-18

Jag förstår inte detta. Skall man göra en råkostsallad av vitlök och morot? Hur går det till i så fall?

Viktoria

2002-09-18

Enkelt och snabbt att laga och supergott! En kanonrätt att laga "till vardags" om man inte har så mkt tid...