Pepparstekt torsk med citronsås
Lättlagad och god fisk. För detta recept på pepparstekt torsk med citronsås behöver du torsk (alternativt sej eller hoki) och till såsen använder du matlagningsyoghurt och rivet citronskal. Enkelt och gott!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 1996
Ingredienser
4 portioner
2 msk smör eller margarin
500 g torskfilé, sej eller hoki
salt
citronpeppar
rosépeppar
grönpeppar
1 - 1 1/2 msk smör eller margarin
2 dl matlagningsyoghurt
1 tsk rivet citronskal
800 g potatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vitlök och morot finns med bland ingredienserna men det står ingenting om det i arbetsbeskrivningen. Är det meningen att man skall göra en råkostsallad? Hur i så fall?
Anders
2003-07-18Jag förstår inte detta. Skall man göra en råkostsallad av vitlök och morot? Hur går det till i så fall?
Anders
2003-07-18Enkelt och snabbt att laga och supergott! En kanonrätt att laga "till vardags" om man inte har så mkt tid...
Viktoria
2002-09-18