Pepparrotstillbehör
Pepparrot har en kraftfull och god smak och kan användas som tillbehör till mycket. Välj något av tillbehören som passar till just det du ska laga, till exempel puré, mos eller majonnäs.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2008
Ingredienser
6 portioner
Grön ärtpuré med pepparrot
250 g frysta gröna ärtor
3 msk crème fraiche
1/2 dl fint riven pepparrot
2 krm salt
1 krm nymlaen vitpeppar
Pepparrotsäppelmos
1/2 dl fint riven pepparrot
3 dl äppelmos
Pepparrotsmajonnäs
2 1/2 dl rapsolja
1/2 dl fint riven pepparrot
1 äggula
2 tsk rödvinsvinäger
2 tsk dijonsenap
4 msk crème fraiche
1 krm salt
1 krm nymalen vitpeppar
Gör så här
Grön ärtpuré med pepparrot
Pepparrotsäppelmos
Pepparrotsmajonnäs
Har du lagat receptet?
Kommentarer