Pepparrotsfylld frukostkorv
![Pepparrotsfylld frukostkorv](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Frukostkorv tillhör de svenska matklassikerna. Med detta recept kryddar du till korven lite extra med lök, senap, pepparrot och kapris. Till den rejäla, pepparrotsfyllda korven serverar du potatis.
![Pepparrotsfylld frukostkorv](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
2 msk senap
1 msk riven pepparrot eller från tub
1 msk kapris
4 frukostkorvar
1 dl riven ost
1 kg potatis av mjölig sort
1 pkt gröna ärtor (à 250 g)
Gör så här
Tips
Lägg tomathalvor bredvid korvarna och låt dem steka med.
Har du lagat receptet?
Kommentarer