Ärt- och pepparrotsdip

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Ärt- och pepparrotsdip

Dip fungerar utmärkt att servera både till vardags och till fest. Detta recept ger dig en krämig och god dip med smak av ärtor och pepparrot. Servera som tillbehör till middagen eller tillsammans med snacks!

Ärt- och pepparrotsdip

Ingredienser

4 portioner
10 stora mandelpotatisar eller sparrispotatisar
4 msk olja
salt
svartpeppar
1 kruka bladpersilja
3 dl frysta, tinad gröna ärtor
2 dl crème fraiche (34 %)
2 1/2 msk färskriven pepparrot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Äpple- och pepparrotscrème
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mandelpotatis-tilltugg
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grön ärtröra med pepparrot
Betyg 2.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hemlagad ruccolafärskost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga