Ärt- och pepparrotsdip

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Ärt- och pepparrotsdip

Dip fungerar utmärkt att servera både till vardags och till fest. Detta recept ger dig en krämig och god dip med smak av ärtor och pepparrot. Servera som tillbehör till middagen eller tillsammans med snacks!

Ärt- och pepparrotsdip

Ingredienser

4 portioner
10   stora mandelpotatisar eller sparrispotatisar
4 msk  olja
salt och svartpeppar
1   kruka bladpersilja
3 dl  frysta, tinad gröna ärtor
2 dl  crème fraiche (34 %)
2 1/2 msk  färskriven pepparrot

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Tips

Dippen är också god till skinka eller rökt eller gravad lax.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Äpple- och pepparrotscrème
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mandelpotatis-tilltugg
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Grön ärtröra med pepparrot
Betyg 2.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga