Marinerad fläskfilé med pepparrot
![Marinerad fläskfilé med pepparrot](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_21851/cf_259/marinerad_flaskfilé_med_pepparrot.jpg)
Marinerad fläskfilé med pepparrot är en mästerlig kombination. Dressingen med smaker av kapris, pepparrot och dijonsenap är utsökt att ringla över den nystekta fläskfilén.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009
![Marinerad fläskfilé med pepparrot](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_21851/cf_259/marinerad_flaskfilé_med_pepparrot.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 kg fläskfilé (putsad)
smör
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
Dressing
1 msk dijonsenap
1/2 dl olja
1/2 dl vatten
2 msk kapris
1 dl riven pepparrot
1/2 tsk salt
2 krm peppar
Till servering
nymalen svartpeppar
1 knippe salladslök
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör mot olja eller mjölkproteinfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1768 KJ / 423 kCal
Fett22 g
Kommentar
Så himla gott, enkelt recept få ingredienser och fantastiskt gott.
Ola
2019-02-21