Marinerad fläskfilé med pepparrot

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
1
Marinerad fläskfilé med pepparrot

Marinerad fläskfilé med pepparrot är en mästerlig kombination. Dressingen med smaker av kapris, pepparrot och dijonsenap är utsökt att ringla över den nystekta fläskfilén.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009

Marinerad fläskfilé med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
1 kg fläskfilé (putsad)
smör
1 tsk salt
1 krm vitpeppar

Dressing

1 msk dijonsenap
1/2 dl olja
1/2 dl vatten
2 msk kapris
1 dl riven pepparrot
1/2 tsk salt
2 krm peppar

Till servering

nymalen svartpeppar
1 knippe salladslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

Så himla gott, enkelt recept få ingredienser och fantastiskt gott.

Ola

2019-02-21

Näringsvärde per portion

Energi1768 KJ / 423 kCal
Fett22 g

Testa liknande recept

Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fläskfilésandwich
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessilltallrik med pepparrot
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med rödbetskräm, pepparot och kapris
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Örtvåffla med skink- och pepparrotsröra
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Bakpotatis med laxröra
Betyg 4 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga