Marinerad fläskfilé med pepparrot

8
1
Marinerad fläskfilé med pepparrot

Marinerad fläskfilé med pepparrot är en mästerlig kombination. Dressingen med smaker av kapris, pepparrot och dijonsenap är utsökt att ringla över den nystekta fläskfilén.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009

Marinerad fläskfilé med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
1 kg fläskfilé (putsad)
smör
1 tsk salt
1 krm vitpeppar

Dressing

1 msk dijonsenap
1/2 dl olja
1/2 dl vatten
2 msk kapris
1 dl riven pepparrot
1/2 tsk salt
2 krm peppar

Till servering

nymalen svartpeppar
1 knippe salladslök

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör mot olja eller mjölkproteinfritt matfett.

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentar

Ola

2019-02-21

Så himla gott, enkelt recept få ingredienser och fantastiskt gott.

Näringsvärde per portion

Energi 1768 KJ / 423 kCal
Fett 22 g
Läs mer om näringsvärden