Marinerad fläskfilé med pepparrot

8
1
Marinerad fläskfilé med pepparrot

Marinerad fläskfilé med pepparrot är en mästerlig kombination. Dressingen med smaker av kapris, pepparrot och dijonsenap är utsökt att ringla över den nystekta fläskfilén.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009

Marinerad fläskfilé med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
1 kg
fläskfilé (putsad)
-
smör
1 tsk
salt
1 krm
vitpeppar

Dressing

1 msk
dijonsenap
1/2 dl
olja
1/2 dl
vatten
2 msk
kapris
1 dl
riven pepparrot
1/2 tsk
salt
2 krm
peppar

Till servering

-
nymalen svartpeppar
1
knippe salladslök

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör mot olja eller mjölkproteinfritt matfett.

 

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentar

Ola

2/21/2019

Så himla gott, enkelt recept få ingredienser och fantastiskt gott.

Näringsvärde per portion

Energi 1768 KJ / 423 kCal
Fett 22 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept