Marinerad fläskfilé med pepparrot
Marinerad fläskfilé med pepparrot är en mästerlig kombination. Dressingen med smaker av kapris, pepparrot och dijonsenap är utsökt att ringla över den nystekta fläskfilén.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009
Ingredienser
4 portioner
1 kg fläskfilé (putsad)
smör
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
Dressing
1 msk dijonsenap
1/2 dl olja
1/2 dl vatten
2 msk kapris
1 dl riven pepparrot
1/2 tsk salt
2 krm peppar
Till servering
nymalen svartpeppar
1 knippe salladslök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1768 KJ / 423 kCal
Fett22 g
Kommentar
Så himla gott, enkelt recept få ingredienser och fantastiskt gott.
Ola
2019-02-21