Pepparrotsfisk i ugn

Betyg 3.2 av 5.57 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Pepparrotsfisk i ugn

Underbar fiskgryta som både är lättlagad, har en krämig konsistens och ljuvlig smak av pepparot, bladspenat och dill! Servera den njutbara pepparrotsfisken med nypressad potatis och låt er väl smaka.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2013

Pepparrotsfisk i ugn

Ingredienser

4 portioner
600 g koljafilé
900 g fast potatis
1 gul lök
1 msk smör eller margarin
2 dl vispgrädde
200 g färsk bladspenat
salt
svartpeppar
2 msk riven färsk pepparrot
2 msk hackad dill

Gör så här

00:05:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Lite chiliflakes och citron i spenaten ! Kanon!

    Volker

  • Otroligt gott! Lade till lite persilade och lite cajenpeppar till receptet.

    Lisbet

  • Grymt gott 👍

    Peter

Näringsvärde per portion

Energi2287 KJ / 546 kCal
Fett24.3 g
Kolhydrater44 g
Protein34.5 g

Testa liknande recept

  • Kolja med räk- och dillsås
    Betyg 2.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad