Pepparrotscrème | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Pepparrotscrème

En pigg och fräsch crème med smak av pepparrot, dill och lök. Passar utmärkt som tillbehör till fisk i olika former. Eller i stället för majonnäs på räkmackan!

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2014
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör ihop alla ingredienser i en skål. Smaka av med salt.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche eller Sour Supreme (innehåller).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk pepparrot på tub
  • 1 msk finhackad dill
  • 1/2 msk finriven gul lök
  • salt
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 710 kJ / 170 kCal

Klimatguide

0 - 0,7 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om våra klimatguidade recept