Pepparrotscrème

Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Pepparrotscrème

En pigg och fräsch crème med smak av pepparrot, dill och lök. Passar utmärkt som tillbehör till fisk i olika former. Eller i stället för majonnäs på räkmackan!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Pepparrotscrème

Ingredienser

4 portioner
2 dl  crème fraiche
2 msk  pepparrot på tub
1 msk  finhackad dill
1/2 msk  finriven gul lök
salt

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche eller Sour Supreme (innehåller).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi710 KJ / 170 kCal
Fett17 g
Salt0.9 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Pepparrotsröra
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Baguette med varmrökt lax, potatis och pepparrot
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparrotsolja
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pepparrotssill
Betyg 3 av 5.
55 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kräftskagentoast
Betyg 2.6 av 5.
102 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rökt laxrulle med skagenfyllning
Betyg 2.6 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga