Pepparrotscrème

Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pepparrotscrème

En pigg och fräsch crème med smak av pepparrot, dill och lök. Passar utmärkt som tillbehör till fisk i olika former. Eller i stället för majonnäs på räkmackan!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Pepparrotscrème

Ingredienser

4 portioner
2 dl crème fraiche
2 msk pepparrot på tub
1 msk finhackad dill
1/2 msk finriven gul lök
salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi710 KJ / 170 kCal
Fett17 g
Salt0.9 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Pepparrotssill
Betyg 3 av 5.56 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gravlax med pepparrotssås
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Laxrulle med pepparrot & citron
Betyg 2.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lax med pasta- och pepparrotssallad
Betyg 3.4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparrotsröra
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rökt makrillsallad
Betyg 2.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad