Pepparrotscrème

5
0
Pepparrotscrème

En pigg och fräsch crème med smak av pepparrot, dill och lök. Passar utmärkt som tillbehör till fisk i olika former. Eller i stället för majonnäs på räkmackan!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Pepparrotscrème

Ingredienser

4 portioner
2 dl crème fraiche
2 msk pepparrot på tub
1 msk finhackad dill
1/2 msk finriven gul lök
salt

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche eller Sour Supreme (innehåller).

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 710 KJ / 170 kCal
Fett 17 g
Salt 0.9 g
Kolhydrater 3 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden