Äggstanning med forellrom och pepparrot

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Äggstanning med forellrom och pepparrot

Dessa lyxiga munsbitar av äggstanning som garneras med forellrom, färskriven pepparrot, rostade sesamfrön och eventuellt lite smulad nori passar utmärkt som förrätt till nyårssupén eller finare tilltugg på festen!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Äggstanning med forellrom och pepparrot

Ingredienser

16 bitar
6 ägg
3 msk öl
1 msk socker
1/2 tsk salt
50 g forellrom
3 msk färskriven pepparrot
rostade sesamfrön
lite smulad noriark (sjögräs som säljs i ark)
flingsalt

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bit

Energi213 KJ / 51 kCal

Testa liknande recept

Pepparrot- och forellromspotatis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nudlar med rökt lax och pepparrotskimchi
Betyg 3.4 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Laxinlindad torskrygg med grönkålstimbal
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grov tartar på vånölax
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Silkestofu med tångkaviar, koriander och picklad rödlök
Betyg 3.2 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sushirullar
Betyg 3.1 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad