Pepparrot- och forellromspotatis

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pepparrot- och forellromspotatis

Magnifik potatis vänd i smält smör, pepparrot, dill och forellrom. Pepparrotspotatisen passar utmärkt till kokta fiskrätter eller stekt strömming. Servera med kokta haricots verts.

Pepparrot- och forellromspotatis

Ingredienser

4 portioner
800 g små potatisar
50 g smör
1/2 dl riven pepparrot
1 kruka dill
1 burk forellrom (à 50 g)
finkornigt havssalt

Gör så här

I näringsberäkningen ingår strömming och haricots verts.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2332 KJ / -1 kCal
Fett7.5 g

Testa liknande recept

  • Grov tartar på vånölax
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spenat- och kokossoppa med ägghalvor
    Betyg 3.5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad