Här är ett smakrikt och spännande recept på pepparrotsfalukorv med dill och morötter. Kombinationen falukorv, pepparrot, dill och morötter skapar en kulinarisk rätt som uppskattas hos både vuxna och barn. Servera gärna falukorven med potatis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på falukorven och buljongen/fonden. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde och mjölk.
Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden och mjölken mot havre-, soja- eller risalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt god vardagsmat. Lättlagad, så det blir flera gånger!
Pia
2016-11-23En riktig barnfavorit, kommer att lagas igen här hemma!
Lis
2012-10-15Mina barn bad mig att göra den här rätten fler gånger. Lättlagat, gott, enkelt.
Tina
2011-10-27