Korv med morots- och pepparrotskräm

Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat
0
Korv med morots- och pepparrotskräm

Sremska är en het och kryddstark korv som här serveras med fluffigt hemlagat potatismos och smakfull morots- och pepparrotskräm. En rätt som både är lättlagad och en riktig fest för smaklökarna!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2013

Korv med morots- och pepparrotskräm

Ingredienser

4 portioner
900 g  potatis
2   morötter
1 msk  riven pepparrot
2 dl  matyoghurt
salt och peppar
480 g  sremska
1 tsk  olja
1   gurka
2 dl  mjölk

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt och laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja). Byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risersättning.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2512 KJ / 602 kCal
Fett33.8 g
Kolhydrater51 g
Protein20.2 g

Testa liknande recept

Pepparotsfalukorv med dill och morötter
Betyg 4.2 av 5.
52 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sremska med grönt mos
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Burgare med tzatziki och klyftpotatis
Betyg 2.9 av 5.
117 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tacobiff i form
Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Färs i pita med gurkyoghurt
Betyg 4.1 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tandoorikryddad lax med gurkyoghurt
Betyg 3.8 av 5.
37 personer har röstat
Under 45 min att tillaga