Pepparkryddad quornfilé

Pepparkryddad quornfilé, ett smarrigt vegetariskt alternativ till festen. Quornfiléerna kryddar du dagen innan i fyra olika sorters peppar samman med honung och där får de ta smak tills nästa dags tillagning. Sött och starkt går bra ihop med quorn!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1118 KJ / 267 kCal
Fett8 g
Salt2.84 g
Kolhydrater16 g
Protein27 g
Kommentarer
2 stVad ska man göra med det saltet som står först, antar att det ska vara flingsaltet som ska blandas med pepparsorterna? och med smöret när det ska stekas i oljan?
Linda
Även detta ser utt att vara tänkt för oxfilé. Inte kan man få in en köttermometer i quornfilén? Jag letar efter gott festrecept till min dotters 18-årsdag 19/3, det här skulle kunna vara aktuellt men det vore också roligt med lite tips på vad som är gott till.
Caroline