Pepparkryddad quornfilé

Pepparkryddad quornfilé, ett smarrigt vegetariskt alternativ till festen. Quornfiléerna kryddar du dagen innan i fyra olika sorters peppar samman med honung och dÀr fÄr de ta smak tills nÀsta dags tillagning. Sött och starkt gÄr bra ihop med quorn!
Ett recept frÄn:
Buffé nr 12, 2003

Gör sÄ hÀr
00:15:00
Har du lagat receptet?
NÀringsvÀrde per portion
Energi1118 KJ / 267 kCal
Fett8 g
Salt2.84 g
Kolhydrater16 g
Protein27 g
Kommentarer
Vad ska man göra med det saltet som står först, antar att det ska vara flingsaltet som ska blandas med pepparsorterna? och med smöret när det ska stekas i oljan?
Linda
2013-04-12Ăven detta ser utt att vara tĂ€nkt för oxfilĂ©. Inte kan man fĂ„ in en köttermometer i quornfilĂ©n? Jag letar efter gott festrecept till min dotters 18-Ă„rsdag 19/3, det hĂ€r skulle kunna vara aktuellt men det vore ocksĂ„ roligt med lite tips pĂ„ vad som Ă€r gott till.
Caroline
2008-03-15