Pepparkaksrulltårta med färskost och lingon

Pepparkaksrulltårtan passar perfekt till adventsfikat eller på julaftons dessertbord. Fyll rulltårtan med en kräm på färskost och lingonsylt och servera med tinade lingon.

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Energi442 KJ / 106 kCal
Fett5 g
Salt0.19 g
Kolhydrater14 g
Protein2 g
Kommentarer
10 stFantastisk lätt att göra. Jag toppade med resten av krämen och röda vinbär jag hade i frysen😋
Anette
Eftersom den ska svalna lite, så spricker den gärna. Mkt god smak
Barbro
Svårt att breda ut den kalla färskostkrämen. Svår att rulla, spricker.
Zenta
Så himla god
Ingela
Supergod. Använde dock rårörda lingon i stället för sylt.
Ann-sofie
Hällde i lite vaniljsocker i lingonsmeten. Blev superbra.
Bibbie
Sååå god den kommer att göras fler gånger
Lena
Blev helt perfekt!
Britt
Tyvärr så blev röran av färskost och lingonsylt alldeles för rinnig!
Margareta
Jag drar nog ner lite på nejlikan nästa gång, annars supergod😋
Emma