Pepparkakor med parmaskinka och ostkräm
Gott och snabblagat är detta lilla tilltugg. Värm osten och crème fraiche till en smidig massa. Bred ut ostkrämen på pepparkakor och toppa med bitar av lufttorkad skinka. Klart att servera!
Ingredienser
16 st
3/4 dl crème fraiche
2 dl riven ost (gärna folke)
16 pepparkakor
100 g parmaskinka
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per styck.
Energi304 KJ / 73 kCal
Fett5 g
Salt0.4 g
Kolhydrater4 g
Protein4 g
Kommentarer
Kan mam göra ostkrämen dagen innan?
Ida
2024-12-05Hej Ida! Det går bra. Ta fram den ca 1 timme innan servering så den blir rumsvarm, så den inte är för fast. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-12-06Perfekt Lätt att göra o gott
Ingela
2023-12-11Supergoda!
Jimmy
2022-12-11