Pepparkaka med björnbärsmylta
![Pepparkaka med björnbärsmylta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15198/cf_259/pepparkaka_med_bjornbarsmylta.jpg)
Pepparkaka med björnbärsmylta är en helt superb efterrätt som passar lika bra vardag som fest. Skär upp din goda, värmda kaka och lägg den i djupa tallrikar med mixade bär och en klick fluffigt kvargvisp med subtil citrussmak. Snabbt och gott!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005
![Pepparkaka med björnbärsmylta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15198/cf_259/pepparkaka_med_bjornbarsmylta.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 äggvita
1 krm salt
1 dl strösocker
2 dl kvarg
1 tsk rivet citronskal
1 paket frysta, tinade björnbär (à 250 g)
1 mjuk pepparkaka (à 220 g)
För alla
Innehåller mjölk, ägg och gluten.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1100 KJ / 260 kCal
Fett10 g
Kommentar
Jättegott!
Maria
2007-01-31