Pepparkaka med björnbärsmylta

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Pepparkaka med björnbärsmylta

Pepparkaka med björnbärsmylta är en helt superb efterrätt som passar lika bra vardag som fest. Skär upp din goda, värmda kaka och lägg den i djupa tallrikar med mixade bär och en klick fluffigt kvargvisp med subtil citrussmak. Snabbt och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Pepparkaka med björnbärsmylta

Ingredienser

4 portioner
1   äggvita
1 krm  salt
1 dl  strösocker
2 dl  kvarg
1 tsk  rivet citronskal
1   paket frysta, tinade björnbär (à 250 g)
1   mjuk pepparkaka (à 220 g)

För alla

Innehåller mjölk, ägg och gluten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Jättegott!

Maria

2007-01-31

Näringsvärde per portion

Energi1100 KJ / 260 kCal
Fett10 g

Testa liknande recept

Mazarintårta med lemoncurd och bär
Betyg 3.1 av 5.
54 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Björnbärspaj med saffran
Betyg 4.5 av 5.
29 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Björnbärssylt med gin
Betyg 4.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Cheesecake med pepparkaka och choklad
Betyg 4.3 av 5.
118 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Björnbärsmarmelad med lakrits
Betyg 4.5 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fyllda pepparkakor med kolasmörkräm
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga