Pepparkaka med björnbärsmylta

2
1
Pepparkaka med björnbärsmylta

Pepparkaka med björnbärsmylta är en helt superb efterrätt som passar lika bra vardag som fest. Skär upp din goda, värmda kaka och lägg den i djupa tallrikar med mixade bär och en klick fluffigt kvargvisp med subtil citrussmak. Snabbt och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Pepparkaka med björnbärsmylta

Ingredienser

4 portioner
1 äggvita
1 krm salt
1 dl strösocker
2 dl kvarg
1 tsk rivet citronskal
1 paket frysta, tinade björnbär (à 250 g)
1 mjuk pepparkaka (à 220 g)

För alla

Innehåller mjölk, ägg och gluten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Maria

2007-01-31

Jättegott!

Näringsvärde per portion

Energi 1100 KJ / 260 kCal
Fett 10 g
Läs mer om näringsvärden