Sötsyrliga björnbär, frisk kvarg och smakrik saffran – låt en solgul björnbärspaj sätta guldkant på fikat eller glöggkalaset. Servera gärna med vispad grädde.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfri kvarg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut kvarg mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Näringsvärdet är beräknat på 10 bitar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Denna paj är en av familjens favoriter, dock tar jag hälften av saffran då några i familjen tyckte att det blev för mycket smak av det. Annars en höjdare med både lätt vispad grädde eller glass.
Carola
2021-10-16Måste äta mjölkproteinfritt så gjorde med mjölkfritt margarin och havrebaserat alternativ till créme fraîche. Blev supergott, syrligt och sött. Och inte för söt, fin balans. Klart godkänd.
Marielle
2021-08-20Otroligt god!
Maria
2020-10-14