Pepparkaka med björnbärsmylta

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pepparkaka med björnbärsmylta

Pepparkaka med björnbärsmylta är en helt superb efterrätt som passar lika bra vardag som fest. Skär upp din goda, värmda kaka och lägg den i djupa tallrikar med mixade bär och en klick fluffigt kvargvisp med subtil citrussmak. Snabbt och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Pepparkaka med björnbärsmylta

Ingredienser

4 portioner
1 äggvita
1 krm salt
1 dl strösocker
2 dl kvarg
1 tsk rivet citronskal
1 paket frysta, tinade björnbär (à 250 g)
1 mjuk pepparkaka (à 220 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jättegott!

    Maria

Näringsvärde per portion

Energi1100 KJ / 260 kCal
Fett10 g

Testa liknande recept

  • Mazarintårta med lemoncurd och bär
    Betyg 3.1 av 5.55 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Björnbärsmarmelad med lakrits
    Betyg 4.6 av 5.61 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Björnbärssylt med gin
    Betyg 4.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Björnbärspaj med saffran
    Betyg 4.4 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Cheesecake med pepparkaka och choklad
    Betyg 4.3 av 5.121 personer har röstat
    Receptet har 25 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Blandbärssaft
    Betyg 2.2 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad