Penne med stekt svamp, purjolök och smulad gorgonzola

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Penne med stekt svamp, purjolök och smulad gorgonzola

Italieninspirerad pastarätt med härliga smaker av portabellosvamp, purjolök, schalottenlök och gorgonzolaost. En förstklassig måltid som du enkelt tillagar. Servera med en bit bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Penne med stekt svamp, purjolök och smulad gorgonzola

Ingredienser

4 portioner
400 g  penne
250 g  portabellosvamp eller champinjoner
1/2   purjolök (den vita delen)
2   schalottenlökar
1   vitlöksklyfta
2 msk  olivolja
1   kruka persilja
salt
nymalen svartpeppar
100 g  gorgonzolaost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Svamp- och spenattagliatelle
Betyg 3.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svamppizza med romanticatomater
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gorgonzolasås
Betyg 4.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad portabello med två sorters lök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm vego-fralla
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Portabellopizza med prosciutto och ruccola
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga