Grilled cheese är helt enkelt en varm macka med smält ost, som kan tillagas i stekpanna eller toastjärn. Här fyller vi den med färskost, smakrik gruyère samt stekt portabellosvamp och lök. Servera ostmackan nygrillad så är den som allra godast!
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2019
Kontroller noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av färskost och smör.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Kommentarer
Yvonne
2020-07-26Otroligt gott! Gjort flera gånger. Det blev fyllning över för mig, då fyllde jag en omelett med fyllningen och fick lunch för ett par dagar till 😊
Redaktionen ICAse
2020-07-27Hej Yvonne! Tack för det tipset! Hälsningar Michelle
Camilla
2020-05-15Funkar inte som toast i smörgåsgrill, alldeles för mycket fyllning. Däremot kan det säkert vara ok på en varm macka i ugnen, men minska på receptet...
Redaktionen ICAse
2020-05-15Hej Camilla! Knepigt att det blev fyllning över, det är meningen att det ska vara ganska matiga mackor. Om man får plats beror ju på hur tjocka skivor bröd och hur smörgåsgrillen ser ut. Men annars går det ju fint att köra i ugnen som du skrev eller steka i smör. Hoppas de smakade gott. Hälsningar Ulrika