Färsk salsiccia används som en färs, precis som i Italien, för att få en god pastasås! Genom att gröpa ur den kommer smakerna fram ordentligt och resultatet blir en härligt krämig pastarätt.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2012
Gör glutenfri: Använd glutenfri pasta. Kontrollera innehållet i korven.
Gör laktosfri: Använd laktosfri grädde. Kontrollera innehållet i korven.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut grädden mot mjölkfritt havre-, soja- eller risalternativ. Kontrollera innehållet i korven.
Gör äggfri: Använd äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott! Kanske lite för fett. Men borde stått något om hur man ska hantera löken, mer än att man ska skölja. Jag sköljde ordentligt men det räcker ju inte då det finns grus och jord innanför lagren. Fick grus i maten vilket helt förstörde upplevelsen och den fina korven. Kanske något alla bara ska veta dock men en varning hade varit bra.
Hedvig
2022-10-13Har även provat med salvia ist för timjan vilket jag tyckte var gott med
Agneta
2021-02-01