Pavlova från Nya Zeeland
![Pavlova från Nya Zeeland](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Elegant och festlig marängtårta är denna Pavlova från Nya Zeeland. Tilltalande och njutbar med sötma från olika frukter och bär. Lättlagad och svindlande god med lättvispad grädde.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001
![Pavlova från Nya Zeeland](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
6 portioner
4 äggvitor (stora ägg)
1/2 krm salt
2 1/2 dl strösocker
1 msk majsstärkelse
2 tsk vaniljsocker
1 tsk vitvinsvinäger
Fyllning
2 dl vispgrädde
5 dl frukt och bär
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Denna gör jag varje midsommar sedan minst 10 år tillbaka. Gör sats för 12 personer. Mängder med grädde och 3-4 lådor delade jordgubbar över. Succé varje gång. Grym jordgubbstårta till midsommar.
Camilla
2021-06-24Fantastisk god! Särskilt med vaniljsmaken i marängen!
Sigrid
2020-01-19Supergod och enkel att göra, rekommenderas!
Kajsa
2015-06-16