En vår- och sommartårta med maräng: varva lager av marängbotten med hallonmousse och toppa marängtårtan med bär som jordgubbar, blåbär och björnbär. Festligt och gudomligt gott!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2021
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde. Byt mascarpone mot laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde och mascarpone mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Näringsvärdet är beräknat per bit på 8 bitar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så himla god, gjort både på frysta och färska hallon. Samt en gång med 3 bottnar, och en med 2. En favorit!
My
2023-08-25Tack Ulrika, gjorde så, den blev verkligen supergod!!
Sofia
2023-07-13Å vad roligt att höra. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-07-14Bör man göra tårtan en dag innan eller ska den ätas direkt?
Sofia
2023-07-08Hej Sofia! Du kan förbereda och göra marängerna och hallonsåsen i förväg men du bör vispa grädden och lägga ihop tårtan strax innan servering. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-07-11