En vår- och sommartårta med maräng: varva lager av marängbotten med hallonmousse och toppa marängtårtan med bär som jordgubbar, blåbär och björnbär. Festligt och gudomligt gott!
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2021
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde. Byt mascarpone mot laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde och mascarpone mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Näringsvärdet är beräknat per bit på 8 bitar.
Kommentarer
Johanna
2022-06-25Jag tycker att det blir för lite hallonsås i receptet så jag gör på det dubbla ungefär eftersom så mycket blir rest efter att man passerat såsen. Det går annars bra att spara såsen som den är med kärnor eller värma hallonen, mixa, sila och sen ha i socker. Som någon redan skrivit är det gott att spara lite sås att hälla över bitarna sen.
Anna-lee
2022-05-10Ljuvligt gott! Såg att någon frågade om jordgubbar gick bra... vi toppade med jordgubbar. Blev supergott.
Eva
2022-02-20Hej! Finns det recept med färdiga mått för ingredienserna om jag vill baka bottnar i storlek 24 cm ? Liten tårta, 8-10 bitar. Mvh Eva Kristin