Matcha midsommarens blomkransar med sommarens kanske finaste tårta! En fluffig maräng med knaprigt yttre och seg mitt formas till en krans och toppas med lättvispad grädde och färska bär. Dekorera din midsommartårta med hackade pistagenötter.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2021
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Kommentarer
Cathrin
2022-06-21Fungerar receptet även för "separata" maränger? Mvh Cathrin
Redaktionen ICAse
2022-06-22Hej Cathrin! Ja, du kan också göra den som bakelser istället för en krans om det var det du menade. 😊 Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Katarina
2021-06-30Enkelt att göra, snyggt att titta på och mycket gott. Mycket bra recept! Och tack för tipset om lemoncurden - det kommer att ta kakan till nästa nivå!
Annika
2021-06-26Jättegod!!