Paul Aarts currysill

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Paul Aarts currysill

På en timme gör du denna spännande sill med currysmak! Sillen får härlig smak av majonnäs, yoghurt, vitlök och curry. Garnera sillen med persilja och servera till färskpotatis eller knäckebröd.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Paul Aarts currysill

Ingredienser

4 portioner
1 burk inläggningssill (à 420 g)
2 msk majonnäs
2 msk yoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk curry
1 msk finhackad slätbladig persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi684 KJ / 164 kCal
Fett14.6 g
Kolhydrater1 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Tsatsikisill
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sommarsill med citron
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dijonsenapssill med primörer
Betyg 2.8 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svartvinbärssill
Betyg 3.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagd sill med dragon och fänkål
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Örtsill
Betyg 2.2 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad