Paul Aarts currysill

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Paul Aarts currysill

På en timme gör du denna spännande sill med currysmak! Sillen får härlig smak av majonnäs, yoghurt, vitlök och curry. Garnera sillen med persilja och servera till färskpotatis eller knäckebröd.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Paul Aarts currysill

Ingredienser

4 portioner
1 burk inläggningssill (à 420 g)
2 msk majonnäs
2 msk yoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk curry
1 msk finhackad slätbladig persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi684 KJ / 164 kCal
Fett14.6 g
Kolhydrater1 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Sommarsill med citron
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Löksill
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svartvinbärssill
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med dragon och fänkål
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dijonsenapssill med primörer
Betyg 2.8 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga