Paul Aarts currysill

3
0
Paul Aarts currysill

På en timme gör du denna spännande sill med currysmak! Sillen får härlig smak av majonnäs, yoghurt, vitlök och curry. Garnera sillen med persilja och servera till färskpotatis eller knäckebröd.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Paul Aarts currysill

Ingredienser

4 portioner
1 burk inläggningssill (à 420 g)
2 msk majonnäs
2 msk yoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk curry
1 msk finhackad slätbladig persilja

För alla

Fri från gluten men innehåller ägg och mjölk. 
Gör äggfri: använd äggfri specialmajonnäs.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt yoghurtalternativ och "äkta" majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 684 KJ / 164 kCal
Fett 14.6 g
Kolhydrater 1 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden