Paul Aarts currysill | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Paul Aarts currysill

På en timme gör du denna spännande sill med currysmak! Sillen får härlig smak av majonnäs, yoghurt, vitlök och curry. Garnera sillen med persilja och servera till färskpotatis eller knäckebröd.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda samtliga ingredienser till såsen. Lägg i sillen och låt den ligga i såsen minst 1 dygn före servering.
  2. Garnera med persilja.

För alla

Fri från gluten men innehåller ägg och mjölk. 
Gör äggfri: använd äggfri specialmajonnäs.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt yoghurtalternativ och "äkta" majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 burk inläggningssill (à 420 g)
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk yoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk curry
  • 1 msk finhackad slätbladig persilja
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 684 kJ / 164 kCal