Paul Aarts currysill

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Paul Aarts currysill

På en timme gör du denna spännande sill med currysmak! Sillen får härlig smak av majonnäs, yoghurt, vitlök och curry. Garnera sillen med persilja och servera till färskpotatis eller knäckebröd.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Paul Aarts currysill

Ingredienser

4 portioner
1   burk inläggningssill (à 420 g)
2 msk  majonnäs
2 msk  yoghurt
1   pressad vitlöksklyfta
1 tsk  curry
1 msk  finhackad slätbladig persilja

För alla

Fri från gluten men innehåller ägg och mjölk. 
Gör äggfri: använd äggfri specialmajonnäs.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt yoghurtalternativ och "äkta" majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi684 KJ / 164 kCal
Fett0 g
Kolhydrater1 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Tsatsikisill
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sommarsill med citron
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dijonsenapssill med primörer
Betyg 2.8 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lingon- och enbärssill
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Flädersill
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga