Örtsill

Betyg 2.2 av 5.
40 personer har röstat
0
Örtsill

Sill hör både julen, påsken och midsommaren till! Den här smarriga örtsillen med smak av persilja, dill, basilika och dragon får det att riktigt vattnas i munnen.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Örtsill

Ingredienser

10 portioner
4 dl  plockade, blandade örter (t ex persilja, dill, dragon och basilika)
2 dl  crème fraiche
1 krm  svartpeppar
2   förpackningar 5-minuters inläggningssill (à 420 g)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut creme fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
40 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pepparrotssill
Betyg 3 av 5.
55 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med dragon och fänkål
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svartvinbärssill
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citronsill
Betyg 4.4 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sill med fänkål och dragon
Betyg 2.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tsatsikisill
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga