Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Örtsill

Sill hör både julen, påsken och midsommaren till! Den här smarriga örtsillen med smak av persilja, dill, basilika och dragon får det att riktigt vattnas i munnen.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Finhacka örterna. Blanda med crème fraiche och peppar.
  2. Skär sillen i sneda bitar och blanda i. Lägg i en burk med lock. Låt stå i kylskåpet 1 dygn före servering.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut creme fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 10
  • 4 dl plockade, blandade örter (t ex persilja, dill, dragon och basilika)
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 förpackningar 5-minuters inläggningssill (à 420 g)
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?