Paul Aarts currysill

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Paul Aarts currysill

På en timme gör du denna spännande sill med currysmak! Sillen får härlig smak av majonnäs, yoghurt, vitlök och curry. Garnera sillen med persilja och servera till färskpotatis eller knäckebröd.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Paul Aarts currysill

Ingredienser

4 portioner
1 burk inläggningssill (à 420 g)
2 msk majonnäs
2 msk yoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk curry
1 msk finhackad slätbladig persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi684 KJ / 164 kCal
Fett14.6 g
Kolhydrater1 g
Protein8 g

Testa liknande recept

  • Sommarsill med citron
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dijonsenapssill med primörer
    Betyg 2.8 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Löksill
    Betyg 3.5 av 5.53 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Svartvinbärssill
    Betyg 3.6 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nobissill
    Betyg 2.7 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lingon- och enbärssill
    Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad