Grillad högrevskärna med sommarkål och pepparrot

Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
0
Grillad högrevskärna med sommarkål och pepparrot

Grillad högrev med sommarkål, knipplök och dragon i foliepaket. Krydda högrevskärnan, den möraste delen av högreven, med kummin, senapsfrö och peppar. Grilla indirekt och servera med grönsakerna från de doftande foliepaketen. Gott med smetana och pepparrot till.

Grillad högrevskärna med sommarkål och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
1/2 tsk kummin
1 tsk gula senapsfrö
1 krm nymalen svartpeppar
1 tsk flingsalt med jod
600 g högrev (högrevskärna)
600 g sommarkål (färsk vitkål)
250 g röd knipplök
1 vitlöksklyfta
1/2 dl färska dragonblad
2 msk smör
2 folieark
2 dl smetana
2 msk nyriven färsk pepparrot

Till servering

färskpotatis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsberäkningen är beräknad per portion, serverat med färskpotatis.
Energi3119 KJ / 747 kCal
Fett45.7 g
Kolhydrater44.4 g
Protein35.6 g

Testa liknande recept

Parmesanrostade grönsaker med grillad luffarstek
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad chorizo med snabb paella
Betyg 3.5 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödbetspanna med grillad ost och kalkon
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Grillad torsk i folie
Betyg 3.5 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Drumsticks med chipotleaioli och grillade grönsaker
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga