Mälargös med pepparrot

Betyg 3.2 av 5.
38 personer har röstat
1
Mälargös med pepparrot

Ett härligt recept på Mälargös med pepparrot som är Västmanlands traditionella landskapsrätt. Du gör den smakrika fiskgrytan av bland annat gösfilé, citron, grädde och pepparrot. Servera den härliga fisken med pressad potatis!

Mälargös med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
700 g  skinn- och benfri gösfilé
3 msk  vatten
3 msk  färskpressad citronjuice
2 1/2 dl  vispgrädde
3/4 dl  finriven pepparrot
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
38 personer har röstat

Kommentar

Väldigt enkelt lägg gärna till knaperstekt bacon

Robert

2020-02-15

Testa liknande recept

Halstrad gös med bräserad salladslök, kapris och dragon
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kumminbakad gös
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mälargös med bondbönor och upplandskubbskrisp
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Basilikagös med citron, bacon och kantareller
Betyg 3.4 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gös i folie
Betyg 2.8 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gös Ebba Brahe
Betyg 3.2 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga