Mälargös med pepparrot

Betyg 3.1 av 5.
40 personer har röstat
2
Mälargös med pepparrot

Ett härligt recept på Mälargös med pepparrot som är Västmanlands traditionella landskapsrätt. Du gör den smakrika fiskgrytan av bland annat gösfilé, citron, grädde och pepparrot. Servera den härliga fisken med pressad potatis!

Mälargös med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
700 g skinn- och benfri gösfilé
3 msk vatten
3 msk färskpressad citronjuice
2 1/2 dl vispgrädde
3/4 dl finriven pepparrot
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
40 personer har röstat

Kommentarer

Svårt hitta recept med KOKT gös, inte stekt! Roligt att se ett!.Vad kulq1

Charlotte

2023-06-17

Väldigt enkelt lägg gärna till knaperstekt bacon

Robert

2020-02-15

Testa liknande recept

Basilikagös med citron, bacon och kantareller
Betyg 3.4 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Kumminbakad gös
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gös i folie
Betyg 2.8 av 5.
43 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mälargös med bondbönor och upplandskubbskrisp
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastramigös
Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga