Gös på purjolöksbädd

Betyg 2.4 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gös på purjolöksbädd

Gösfiléer på en bädd av purjolök som kokas tillsammans med vitt vin och fiskbuljong, en enkel fiskrätt med naturlig smakrikhet och fint upplägg. De kokade gösfiléerna toppar du med lite färsk dill innan servering

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Gös på purjolöksbädd

Ingredienser

4 portioner
4 gösfiléer (à 150 g)
smör
salt
peppar
1 - 1 1/2 purjolökar
1 dl torrt vitt vin
1 1/2 dl fiskbuljong (tärning + vatten)
1 dl hackad dill

Gör så här

00:05:00
00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.40 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Dill och rosépeppargravad gös med bakad purjolök och mandeldressing
Betyg 2.8 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Kumminbakad gös
Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillad gösfilé med kräftröra
Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gös i folie
Betyg 2.8 av 5.43 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bräserad gös med brynt fläsk i smörsås och rotmos
Betyg 4 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Mälargös med pepparrot
Betyg 3.1 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad