Pastramigös

Betyg 2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pastramigös

Pastramigös är en mycket välsmakande fiskrätt. Gösen kryddar du med rosépeppar, paprika, pepparmix och brun farin. Stek fisken gyllenbrun i stekpanna och servera med potatismos och en grön sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Pastramigös

Ingredienser

4 st
1 msk pepparmix
1 msk stött rosépeppar
1 msk paprikapulver
1 tsk salt
2 tsk brun farin
4 gösfiléer

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • måste man följa receptet? tycker inte om fisk

    Jonathan

Testa liknande recept

  • Gös i folie
    Betyg 2.9 av 5.44 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mälargös med pepparrot
    Betyg 3.2 av 5.42 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gös på purjolöksbädd
    Betyg 2.4 av 5.40 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad