En pastasallad med räkor, lök och rucola som serveras kall till middag eller picknick. Pastan, räkorna och ruccolan kantas av lök och till denna sallad gör du en ljuvlig dressing på bland annat mini fraiche, ketchup och vinäger.
Innehåller gluten, mjölk och laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta. Servera glutenfritt bröd till.
Gör laktosfri: välj laktosfri creme fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut creme fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Såsen smakar endast vinäger… ingen hit för mig iaf
Lovisa
2023-03-16Gott och lätt!
Sofia
2020-08-14En favorit i sommar hos oss! Vi har även provat att byta ut räkorna emot kycklingfilé. Istället för ketchup tog vi chilisås. Eftersom vår ungar inte är så förtjusta i ruccola tog vi blandsallad ifrån egen odling, mums.
Ann-sophie
2007-07-27