Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Pastasallad "falu" med vitlökskrutong

Otroligt enkelt och matigt recept på pastasallad med falu och vitlökskrutonger. Du gör salladen av bland annat zucchini, pasta, falukorv, lök, majs, tomat och ruccola. Snabblagat och gott!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Grädda brödet enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Hyvla långa band av zucchinin med en potatisskalare. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Lägg i zucchinin mot slutet av koktiden.
  3. Skär falukorven i tärningar. Skala och skiva löken. Låt majsen rinna av. Skär tomaterna i halvor.
  4. Blanda alla ingredienser med pastan, zucchini och olivoljan.
  5. Servera med brödet.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på falukorven. I övrigt är rätten fri från laktos.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd och glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt bröd.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 frysta vitlöksbaguetter (à 175 g)
  • 1/2 liten zucchini
  • 4 port pasta tortiglioni
  • 300 g falukorv
  • 1 rödlök
  • 1 burk majskorn (à 340 g)
  • 250 g körsbärstomater
  • 65 g ruccolasallad
  • 3 msk olivolja
Lägg till i inköpslistan
Stå inte vilsen i butiken igen!

Näringsvärde
Per portion

Energi 3498 kJ / 836 kCal