Kall pastasallad med skinka och rädisor
En härlig, kall pastasallad med skinka och grönsaker. Du kokar pasta och blandar sedan ner strimlad skinka, paprika, rädisor och gurka. Till salladen rör du ihop en mumsig dressing av lök, ketchup, vinäger, filmjölk, salt och kajennpeppar.
Ingredienser
4 portioner
240 g pasta t ex hjul eller fjärilar
150 g rökt skinka
1 gul paprika
1 knippe rädisor
10 cm gurka
2 msk finhackad gul lök
2 msk ketchup
1 msk vinäger
1 1/2 dl filmjölk
2 krm salt
1/2 krm kajennpeppar
1 bröd
Gör så här
Tips
Är det kallt väder kan salladen göras varm. Tillsätt den strimlade skinkan och grönsakerna i den nykokta, varma pastan. Servera genast med riven ost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Har inte prövat receptet ännu, men det låter väldigt gott
Aksel
2016-04-14Det känns som om något saknas, tillsätt gärna något mer som du tycker om.
Linda sofie
2002-09-15