På 90-talet svepte italienska vindar in över Sverige och gav oss pastasalladen. Med några få ingredienser blev det plötsligt väldigt enkelt att sno ihop en matig picknick eller bufférätt som räckte till många. Denna klassiska pastasallad innehåller mozzarella, soltorkade tomater, rödlök och ruccola.
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta och glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Magnus
2021-08-21Addera oliver så blir det 5 stjärnor
Christina
2021-08-10Vet ni vad grekisk youghurt och majonnäs är ?Rädisor och Oliver? Lite senap, kapris….även knaperstekt bacon i.
Jimi
2021-05-13Ett fantastiskt bra grundrecept. Jag ändrade däremot lite på receptet och gjorde min lilla version.. En kebab pastasallad!