Pastarullar med spenat och ricotta
![Pastarullar med spenat och ricotta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Utmana dig själv genom att göra detta avancerade recept på pastarullar med spenat och ricotta. Lägg len béchamelsås, hemmagjord tomatsås och härlig mjukostfyllning i lasagneplattor. Bjud på de nygratinerade, smarriga rullarna täckta av parmesanost.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2000
![Pastarullar med spenat och ricotta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
6 portioner
10 lasagneplattor
500 g färsk spenat
1 gul lök
1 msk smör till stekning
salt och peppar
1 krm riven muskot
250 g ricottaost (eller philadelphiaost)
Bechamelsås
1/2 msk smör
1 msk vetemjöl
2 dl mjölk
Tomatsås
1 msk olivolja
2 vitlöksklyftor
1 förp passerade tomater (à 500 g)
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott men använde färdiga cannelloni rör och fyllde
Emma
2023-08-19En god maträtt, men i inköpslistan(ingredienser)står det inget om parmesan ost! Ändra det om det går! I övrigt är det här något jag gör om, fast då blir det en lasagnen istället för rullar, tog lite för mycket på mitt humör, ha,ha!
Peter
2022-12-10Har blivit bjuden på denna rätt. Då var det philadelphiaost i och kycklingfile inrullad i lufttorkad skinka till. Supergott!!
Anna
2007-04-21