Utmana dig själv genom att göra detta avancerade recept på pastarullar med spenat och ricotta. Lägg len béchamelsås, hemmagjord tomatsås och härlig mjukostfyllning i lasagneplattor. Bjud på de nygratinerade, smarriga rullarna täckta av parmesanost.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2000
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En god maträtt, men i inköpslistan(ingredienser)står det inget om parmesan ost! Ändra det om det går! I övrigt är det här något jag gör om, fast då blir det en lasagnen istället för rullar, tog lite för mycket på mitt humör, ha,ha!
Peter
2022-12-10Har blivit bjuden på denna rätt. Då var det philadelphiaost i och kycklingfile inrullad i lufttorkad skinka till. Supergott!!
Anna
2007-04-21Jag tog bort muskot och ricotta, tog istället parmesanost, keso och rejält med svartpeppar och blandade med spenatlökröran. Lägger rullarna på en bädd av tomatsås, även ovanpå dem. Supergott!!
Christl
2007-04-15