Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Pastapytt exotic

Pastapytt exotic är en läcker pastarätt med varma, exotiska smaker av mango, ingefära och kajennpeppar. Fräs kyckling och grönsaker och blanda med pastasnäckor.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.

  1. Koka gnocchi enligt förpackningens anvisning. Låt pastan rinna av ordentligt i ett durkslag.
  2. Skölj och ta bort fula partier på purjolöken. Skär den sedan i strimlor. Skölj och ta bort kärnorna i paprikan. Skär den sedan i tärningar.
  3. Skär kycklingfiléerna i tärningar. Fräs grönsakerna och kycklingen i 2 msk olja i en stor stekpanna.
  4. Skala mangon och ta bort den stora, platta kärnan i mitten. Skär mangon i tärningar och blanda ner dem i stekpannan. Krydda med 1 tsk ingefära, 1/2 tsk kanel, 1 tsk salt och 1 krm kajennpeppar.
  5. Vänd ner gnocchin i stekpannan och servera pastapytten genast med en klick mango chutney till.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 förp gnocchi (pastasnäckor, à 250 g)
  • 1 purjolök
  • 1 röd paprika
  • 4 kycklingfiléer (färska eller djupfrysta)
  • olja
  • 1 mango
  • ingefära
  • kanel
  • salt
  • kajennpeppar
  • 1 flaska mango chutney
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?