Pastapanna med spenat, spansk peppar, purjolök, paprika och crème fraiche är en smakrik, snabblagad och matig pastarätt som passar lika bra till lunch som till middag. Serveras med rökt kalkonbröst.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
4 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Gör äggfri: kontrollera att pastan inte innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ulrika
2013-03-10Enkelt o snabbt att laga o supergott. Bytte dock ut vitlöken o den spanska pepparn mot en liten röd lök. Kompletterade med lite extra grönsallad, gurka, tomat, majs, rivna morötter o fetaost vilket passade bra till denna rätt.
Linda
2013-01-31Snabbt, gott och fräscht. Alla i familjen åt med bra aptit.