Kalkonrullar med ris- och fetasallad

2
0
Kalkonrullar med ris- och fetasallad

Kalkonrullar med ris- och fetaostsallad passar bra på buffébordet eller som en egen lunch- eller middagsrätt. Blanda ris med hackad rödlök, rädisor, gräddfil och tärnad fetaost. Krydda och fördela ris- och fetasalladen på kalkonskivorna. Rulla ihop.

Kalkonrullar med ris- och fetasallad

Ingredienser

25
4 dl långkornigt ris
8 dl hönsbuljong (fond eller tärning+vatten)
2 rödlökar
1 knippe rädisor
6 dl gräddfil
1/2 dl färsk hackad oregano
200 g fetaost
1/2 msk grovmald svartpeppar
1/2 msk salt
25 skivor rökt kalkonbröst (eller rökt skinka)

För alla

Läs noga ingredienserna på buljongen, i övrigt är rätten fri från ägg och gluten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer