Våffla med kalkonmousse och soltorkade tomater

7
1
Våffla med kalkonmousse och soltorkade tomater

Frasig våffla serverar du här med en krämig kalkonmousse och soltorkade tomater, en lunch i toppklass. Kalkonmoussen som består av hackad kalkon och crème fraiche smakas av med dijonsenap och persilja och med lite sallad till är våfflorna klara.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Våffla med kalkonmousse och soltorkade tomater

Ingredienser

4 portioner
200 g rökt skivat kalkonbröst
6 marinerade soltorkade tomater
2 msk grovhackad persilja
2 dl crème fraiche
2 msk dijonsenap
salladsblad

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Gör glutenfritt: grädda glutenfria våfflor.
Gör laktosfri: grädda laktosfria våfflor, använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: grädda mjölkfria våfflor, byt till imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentar

Amanda

2021-02-05

Jag verkligen ÄLSKAR när ni driver med era gamla recept. Alltså detta - kalkonmousse?? Låter såå frestande...