Våffla med kalkonmousse och soltorkade tomater
![Våffla med kalkonmousse och soltorkade tomater](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13883/cf_259/vaffla_med_kalkonmousse_och_soltorkade_tomater.jpg)
Frasig våffla serverar du här med en krämig kalkonmousse och soltorkade tomater, en lunch i toppklass. Kalkonmoussen som består av hackad kalkon och crème fraiche smakas av med dijonsenap och persilja och med lite sallad till är våfflorna klara.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003
![Våffla med kalkonmousse och soltorkade tomater](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13883/cf_259/vaffla_med_kalkonmousse_och_soltorkade_tomater.jpg)
Ingredienser
4 portioner
200 g rökt skivat kalkonbröst
6 marinerade soltorkade tomater
2 msk grovhackad persilja
2 dl crème fraiche
2 msk dijonsenap
salladsblad
För alla
Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Gör glutenfritt: grädda glutenfria våfflor.
Gör laktosfri: grädda laktosfria våfflor, använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: grädda mjölkfria våfflor, byt till imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jag verkligen ÄLSKAR när ni driver med era gamla recept. Alltså detta - kalkonmousse?? Låter såå frestande...
Amanda
2021-02-05