En klassisk pastagratäng med köttfärs är aldrig fel. Fräs köttfärsen med löken, tillsätt vitlök och rosmarin så träder härliga smaker fram. Låt sjuda i tomatkross och buljong innan köttfärsen hälls över den kokta pastan. In i ugnen och 10 minuter senare är den härliga gratängen färdig!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
43 2017
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten eller använd mjölkfritt alternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Kommentarer
Eva
2022-05-15Jag tog basilika istället för rosmarin, jättegott och bra att det går ganska fort att göra
Anette
2022-02-03Bra resträtt när det bli lite pasta och köttärssås över -går att lägga till ngr färska hackade grönskaker i gratängen eller ta en sallad bredvid. Perfekt inte slänga.
Pia
2021-12-10Lätt och enkelt och jättegott