Till kvällens middag kombineras pasta och köttfärssås och blir en krämigt god pastagratäng. Grunden i denna rätt består av pasta och färs som får sällskap av vitlök, basilika, tomater och chilisås. När pastan är kokad och färsen fått bryna är det dags att hälla över köttfärssåsen över pastan och gratinera gratängen i ugnen ca 10 minuter. Enkelt, eller hur?
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
23 2019
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Kommentarer
Malin
11/4/2020Ska det verkligen vara så mycket vatten? Känns väldigt blött 🤔
Redaktionen ICAse
11/5/2020Hej Malin! Tanken är att pastan suger upp lite vätska, men var den blöt även efter den gratinerats i ugnen? Om du vill ha en fastare gratäng kan du tillsätta två ägg i färssåsen. Hälsningar Ulrika
Heidi
9/30/2019Ett väldigt enkelt recept att följa och snabblagat var det också men OJ så GOTT :=) Barnen älskade det och åt med god aptit.