En vardagsklassiker som passar både stora och små! Koka pennepastan medan du fräser löken och färsen. Tillsätt oregano, tomater, chilisås och buljong och låt det koka ihop. Häll pastan och köttfärssåsen i en form och toppa med ost och grädda i ugnen.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
13 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: använd lämpligt mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Snabbare måltid? Servera som pasta med köttfärssås, toppa med ost och sallad.
Det går jättebra att öka mängden vitlök och chilisås om ni vill ha en lite starkare sås.
Kommentarer
Louise
11/24/2020Super gott!!
Sara
7/4/2020Glömde skriva, allra godast dagen efter! Lite vattning om den äts direkt.
Sara
7/4/2020Jättegott! Tar i mer oregano och chilisås och lite chiliflakes också för mer smak.