Denna makaronigratäng med köttfärs är perfekt att göra om man ofta återkommer till köttfärssås och spaghetti. Nästan samma ingredienser, men i ett litet annorlunda format! Låt kokta makaroner och stekt köttfärs blandas med ägg och mjölk och gratineras i ugnen. Självklart toppar du den med ost och äter den med söta plommontomater.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2020
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegod, gjorde dubbelsats. Behövs kryddas mer. När vi gjorde den gång två tog vi en pastasås med chili. Det blev supergott. Uppskattat av alla i familjen.
Ulrika
2020-06-28Gott men kryddade lite extra 👌🏻
Anette
2020-06-12Väldigt god rätt!! Den kommer vi göra om flera gånger!
Charlotte
2020-06-09